Hlavní obsah
Článek

Už jen do konce roku budeme zpěvačku Elis, vlastním jménem Elišku Mrázovou, vídat na vystoupeních pod taktovkou Petra Šišky, který se stará i o Markétu Konvičkovou (29). "Shodou okolností se mi podařilo poznat se s lidmi ze zahraniční produkce a navázali jsme spolupráci. Měla bych vystupovat v Německu a hlavně v Británii," svěřila Super.cz mladá zpěvačka.

S angličtinou problém nemá, studovala jazykové gymnázium a anglicky zpívá i své písničky. Své hudební vzdělání doplňuje studiem skladby na Ježkově konzervatoři. "A k mojí jazykové vybavenosti přispělo i to, že jsem půl roku chodila s Američanem a pohybovala se i mezi jeho přáteli," míní Elis, která je momentálně single. "Než někoho mít jen kvůli tomu pocitu, že nejste sama, je lepší se do ničeho nenutit," myslí si.

Elis jsme potkávali u výživové poradkyně, s jejíž pomocí se snažila shodit nadbytečná kila. "Něco mne naučila a začala jsem se i víc hýbat, teď mám zrovna období, kdy chodím cvičit ráno i večer," prozradila. "Nejvíc, co jsem kdy zhubla, bylo dvanáct kilo za půl roku, co jsem úplně vynechala alkohol," svěřila nám u sklenky bílého namíchaného se sladkou limonádou na křtu nové desky Romana Tomeše, kde vystupovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám