Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) nezapomíná ani na svůj rodný Třinec. Tam na podzim společně se svým objevitelem Leškem Wronkou (63) a jeho Lewron Orchestra zazpívala na koncertě k slavnostnímu otevření nové sportovní haly.

Farna nedávno sklidila kritiku za to, že sice zhubla, ale shozená kila zbytečně degraduje nošením velkokapacitních outfitů, pod které by se klidně vešla dvakrát. Tentokrát Farna nemohla nic zkazit, protože se v rámci koncertů oblékla do stejných extravagantně laděných kostýmů jako její kolegyně Markéta Konvičková (29) či Halina Mlynková.

Své ženské zbraně tak bohužel opět schovala. V jednu chvilku ale přeci jen potěšila oči všech svých příznivců, když se oblékla do džínových kraťásků, které odhalily její pohublé stehýnko.

Producent, hudebník a podnikatel Lešek Wronka byl z koncertu v hale nadšen. „Víceúčelová hala má sloužit především třineckým extraligovým hokejistům, ale samozřejmě taky bude využívána pro koncerty,“ pochvaloval si Wronka, který si zazpíval nejen s Farnou, ale i svou snoubenkou, hvězdou polské folkové scény Halinou Mlynkovou.

Však se také Lewron Orchestra sešli po skoro čtyřech letech, a tak byla na všech protagonistech vidět obrovská chuť do vystupování. „Uvedli jsme skoro patnáct skladeb z projektů Olza a Vichry, obě jsou tematicky spojené s legendami a bájemi těšínského Slezska,“ dodal Wronka.

Kromě nich svoje sólové party předvedly Markéta Konvičková a Eliška Mrázová. Bohatá hudebně-světelná show nadchla více jak tři tisíce diváků a byla taky skvělou pozvánkou na premiéru nového projektu, který Wronka připravuje na příští rok.

Reklama

Další články

Načítám