Hlavní obsah
Článek

Včerejší galakoncert Královny popu byl mimo jiné věnován památce zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Vzpomínkové vystoupení si nenechala ujít ani Ivetina maminka Svatava (75), která dorazila v doprovodu syna Lumíra (50) a Ivetina dvojčete Ivany (48).

Paní Svatava byla během celého koncertu velmi statečná a celou dobu držela slzy na krajíčku. Přesto nakonec emoce na uzdě neudržela. Nejprve ji dojal proslov Reginy Rázlové (76), rozplakala se však až u písničky Nadi Válové Já hledám štěstí, během níž se na plátně objevovaly portréty zemřelých zpěváků a skladatelů. A právě poslední fotkou byl snímek Ivety Bartošové...

Na galakoncertu samozřejmě nechyběly ani písně Ivety Bartošové. Markéta Konvičková (29) zazpívala písničku Láska má je zákon, hitovky Víš, lásko se zhostila účastnice talentové soutěže Hlas Československa Eliška Mrázová alias Elis, a nechyběl ani duet s Michalem Davidem (63), kde se partu Ivety Bartošové zhostila mladičká zpěvačka Petra Abraham, sestra známého závodníka Karla Abrahama ml.

Reklama

Další články

Načítám