Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) nafotila krásné svatební fotky. Nad svatbou prý ale zatím nepřemýšlí. „Jsem mladá a svatba je zatím v nedohlednu, ale je to super si to takhle vyzkoušet,“ říká Konvičková, která přiznala, že je už osm měsíců single. S přítelem zjistili, že jsou více kamarádi, než partneři.

Přestože je nezadaná, nafotila svatební účesy pro svého dvorního kadeřníka, který jí na hlavě vytvořil zajímavé kreace.

„Zaujal mne ten účes, který vypadá tak trochu rockersky, je to takové jiné a to se mi líbí,“ prozrazuje zpěvačka. Na vytvoření účesu měl kadeřník pouze patnáct minut. „Trochu jsem koukala, že musím do takového předklonu, ale když jsem zvedla hlavu, byla jsem překvapená a výsledek se mi moc líbil,“ dodala Markéta.

Během focení ale došlo ke zpoždění, a tak se vůbec nevědělo, jestli se všechno stihne. „Táhlo se to s námi už od začátku, ale naštěstí byl celý tým rychlý a vše se povedlo,“ dodává s úsměvem křehká blondýnka, která málem nestihla vlak zpět do Ostravy, kde ještě ten den vystupovala. „Když jsem dorazila na nádraží, zjistila jsem, že mi to nejede z Holešovic, ale z Hlavního nádraží. Musela jsem ještě rychle na metro, ale dobře to dopadlo,“ uzavírá Konvičková

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám