Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měsíční pobyt stále štíhlejší zpěvačky Markéty Konvičkové (29) přinesl kromě práce ve studiu i jedno hmatatelné pozitivum v podobě absolventského diplomu na jazykové škole. Markéta totiž po bujarých nočních mejdanech a několika koncertech nevyspávala, ale naopak věnovala veškerý čas studiu anglického jazyka.

Zpěvačka měla ke studiu angličtiny jasnou motivaci. Dostala totiž nabídku od svého amerického producenta natočit album přímo v Los Angeles. Koncerty ve stylu jam session probíhaly v okolních pubech nedaleko školy a v kapele měla sexy kráska hudebníky z Latinské Ameriky, Japonska a Francie.

„Kdoví, třeba spolu ještě uděláme mezinárodní kariéru," usmívá se novopečená vysokoškolačka, která už od září bude studovat marketing. „Před třemi roky jsem se modlila, ať rychle dodělám střední a je ze mě servírka, no a teď začínám studovat vysokou školu. Zázraky se ve vesmíru dějí," parafrázuje Markéta svůj aktuální singl Já jsem tvůj vesmír, ke kterému v těchto dnech právě točí klip.

Reklama

Další články

Načítám