Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52) se jako zrzka musí o svoji křehkou pleť pečlivě starat. "Už od patnácti jsem se začala pravidelně krémovat, odličovat. Nikdy bych nešla spát neodlíčená. To se mi stalo jen dvakrát za život, a to už byla nějaká krize," řekla Super.cz.

"Hydratuju, natírám se olejíčky, hodně spím, piju hodně vodu. Snažím se, abych dlouho vydržela. Ráda používám přírodní věci. Teď se zrovna natírám extra panenským olivovým olejem. Ale používám i osvědčené značky," vypočítala.

Na botox nebo jiné zákroky plastické medicíny nesází, takže když se zamračí nebo zamyslí, rozvlní jí čelo vrásky. "Víte, kolik mě ty vrásky stály? Žádný botox nebude," smála se a to, že vrásky nemá hluboké a objevují se jen při výraznější mimice, připisuje právě dostatku spánku a genetice.

"A pak je to pozitivní přístup k životu. Myslím, že to je na tom obličeji nejvíc vidět," myslí si. A protože teď vypadá úžasně, znamená to, že prožívá šťastné životní období? "No. Ale nechci to říkat na kameru, aby se to nějak nezvrtlo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám