Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že herečka Markéta Hrubešová (52) už dávno není se svým manželem a otcem dcery Christel, si už štěbetalo i ptactvo na střechách, sympatická zrzka k tomu ale doposud nic neřekla. A že má nového partnera, jsme také věděli.

Nyní ho konečně vyvedla do společnosti. S vedoucím obchodu havlíčkobrodském pivovaru Petrem Syslem, se kterým se poznala během psaní své pivní kuchařky, se objevila ruku v ruce, a s pivem v ruce druhé, na slavnostním otevření holandské restaurace v centru Prahy.

Proč si k prezentaci nového vztahu vybrala zrovna otvíračku hospody, je nabíledni. "Miluju pivo a dneska jsem měla šílený den, od rána jsem natáčela, a tak už jsem se na něj těšila. Kdyby to bylo otevření módního salonu, tak bych nešla, ale hospoda, to je jiná," smála se Markéta.

O tom, že v jejím soukromí nastala změna, sice dříve Markéta nemluvila, ale bylo jí jasné, že o tom víme. "Víte to už dávno, není to žádná novinka," krčila rameny. A proč se partnera rozhodla přivést do společnosti právě na tuto akci, když bylo jasné, že kolem bude spousta médií?

"Jsme v pohodě, máme už všechno vyřešené a nebudeme dělat zákopovou válku. Vždycky je to mezi nebem a zemí. Jak to dopadne, to nikdo neví," míní Markéta, která ale vypadala velmi spokojeně. Jen to, zda už je rozvedená s manželem, fotografem Davidem Krausem, komentovat nechtěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám