Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že černou se nic nezkazí, ale rozhodně na sebe v davu neupoutáte pozornost. Zvláště tehdy, když se stejnou teorii rozhodla uvést do praxe další desítka známých a ještě víceméně známých žen. Tudíž to na druhé slavnostní premiéře muzikálu Fantom opery vypadalo jako na sletu černých můr.

Mnohé z nich se ani nesnažily outfit ničím ozvláštnit, takže dorazily v černém monolitu, který neoživoval ani žádný výrazný šperk. Mezi ně patřily například Michaela Kuklová, Markéta Hrubešová (52), Monika Absolonová (47) (ta model rozsvítila aspoň psaníčkem), Libuška Vojtková, hlasatelka Saskia Burešová (77) nebo mladá zpěvačka Dannie.

To Ivana Gottová (48) vytáhla aspoň kožešinovou štólu, Martina Hudečková zvolila černou aspoň s bílými puntíky a striptérka z Discopříběhu Eva Čížkovská (58) s dcerou zvolily toalety více zdobené a balancující na hraně vkusu. Podobně dopadly i šaty manželky Petra Jandy Alice, které tak trochu vyvolávaly dotazy, zda není mladá paní potřetí těhotná. Proč by si jinak zdůrazňovala bříško?

Komu se outfit povedl, a komu to zase tak moc neslušelo, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám