Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nováčky na letošním růžovém pochodu budou Lenka Filipová a Markéta Hrubešová (52). Obě zmíněné dámy mají k účasti na akci bojující proti rakovině prsu své osobní důvody. Obě přišly kvůli této zákeřné nemoci o blízkého člověka.

„Tahle ošklivá nemoc se v naší rodině několikrát vyskytla. Myslím si, že prevence je důležitá. Musíme tady být pro naše blízké a největší dar pro ně je, když tady s nimi zůstaneme," řekla nám Markéta na tiskové konferenci pochodu, kde byly představeny ambasadorky projektu. Herečka a známá kuchařka přišla kvůli rakovině o otce a babičku. „Bylo to dvakrát fatální," svěřila Super.cz smutným hlasem.

Následkem nepříjemných zkušeností v rodině Markéta pravidelně dochází na kontroly k odborníkovi a k prevenci nabádá všechny ostatní ženy. „Pro nás pro ženy jsou prsa symbolem ženskosti, symbolem toho, co je pro nás krásné a čím se odlišujeme od mužů. Nejdůležitější na světě je, abychom byly zdravé. Zdravá máma je nejvíc," vzkazuje Markéta Hrubešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám