Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé tváře vyrazily se svými ratolestmi na premiéru nového filmu Lego Movie. A nás zajímalo, jakou hru či postavu ony v dětství milovaly a jak jsou na tom jejich děti. Největším překvapením byly odpovědi herečky Markéty Hrubešové (52).

"Měla jsem růžovýho medvídka, teď ho má Lily v pokojíčku, je takovej už celej nakřivo, ale furt sedí. Oblíkala jsem ho do šatiček, oblečků. Pak jsme měli kocoura, kterého jsem taky do dupaček a čepečků oblíkala a on pak chudák běhal tak po vesnici," řekla Super.cz Hrubešová.

Na medvídkovi by nebylo nic tak zajímavého, ale na pojmenování dcery ano. Roztomilá holčička se totiž nejmenuje Lily, ale Christel. Je však možné, že se jí jméno Christel přestalo tolik líbit, a tak si ho trošku upravila...

Zpěvačka Linda Finková prozradila, že milovala Čtyřlístek, Monika Marešová (49) svého mončičáka a pohádku Jen počkej, zajíci. Kateřina Kristelová (44) zase prozradila, že si jako dítě nejraději hrála na schovávanou a milovala lékařské prohlídky. "Strašně ráda jsem si hrála na schovku a od čtyř let výš na doktora a pacientku," prozradila Kristelová.

"Mám ráda pohádky dodnes, jako dítě jsem měla úžasnou babičku, a ta nás strašila snad do patnácti let. A já jsem věřila, že strašidýlka existují," prozradila Julie Kusková - Klímová.

Reklama

Další články

Načítám