Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52), docela čerstvá posila Cest domů, kterou si ale diváci pamatují především z jejího mládí, kdy se ve filmu ráda odhalovala, nesnáší svoje kudrny. I přes protesty kadeřníka si je pořád narovnává, jako by si vůbec neuvědomovala, že právě ty, spolu s krásnou zrzavou přírodní barvou hřívy, z ní dělají jedinečnou osobnost. Teď si alespoň dala říct a unavenou kštici si nechala prozářit barvou. Líbí se vám?

„Přírodní zrzky už se dnes moc nevidí. Markéta má vlasy od kořínků až po konečky opravdu nebarvené a je to na nich poznat. Takže jsem nic neměnil, jen použil speciální oživovací barvu, která její vlasy krásně rozsvítila. Vypadají zdravěji,“ řekl k Markétě její kadeřník Tomáš.

To, že k tomu Hrubešovou přesvědčil, se rovná malému zázraku. „Velmi jsem se tomu bránila, kromě jedné výjimky jsem nikdy nikomu nedovolila, aby mi vlasy měnil. Jen když jsem byla malá. A teď jsem unešená. Moje hlava vypadá strašně zářivě a myslím, že mi to hodně prospělo. A moje přemlouvání, aby mi udělal hladký účes, se taky vyplatilo,“ dodala Markéta Hrubešová.

Reklama

Další články

Načítám