Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Miroslav Etzler (59) promluvil o svém těžkém životním období, kdy vlivem okolností dokonce skončil na ulici jako bezdomovec.

„Zhruba před sedmnácti lety jsem se dostal do situace, kdy jsem krátce žil jako bezdomovec. Byl jsem bez prostředků, přišel jsem o rodinu, a protože už jsem neměl rodiče, neměl jsem za kým jít. Proto moc dobře vím, že stačí málo, aby se člověk ocitl na dně. Úplně nejtěžší je přežít v takové situaci zimu,“ svěřil se Etzler se svým příběhem.

Hvězda primáckého seriálu Cesty domů proto neváhala přinést společně se svou hereckou kolegyní Markétou Hrubešovou (52) do jednoho z center Armády spásy bundy, svetry a další převážně zimní oděvy.

Oblečení si bezdomovci ihned začali mezi sebou rozdělovat a hercům dojatě děkovali.

„Každý civilizovaný člověk by měl umět pomáhat lidem, kteří se ocitli ve svízelné situaci. Proto jsem s sebou vzala i svou dceru Christel, aby viděla, že ne každý má v životě štěstí a žije v pohodlí domova. Přeju vám všem, abyste se drželi. Ať vás bundy zahřejí a máte z nich alespoň malou radost,“ řekla Markéta Hrubešová.

Převážně zimní věci, jež herci přinesli, jsou součástí velké sbírky oděvů. „Lidé mohou nosit zimní oblečení, ale i prádlo nebo ponožky či boty do jakéhokoliv našeho centra,“ dodala Pavla Vopeláková, tajemnice národního velitele Armády spásy, která si aktivitu herců velmi pochvalovala.

Související témata:
Armáda spásy

Reklama

Další články

Načítám