Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovce vídáme moderátorku Markétu Fialovou (53) již řadu let. Tentokrát si tvář zpravodajství CNN Prima News vyzkoušela zcela netradiční roli. Stoupla si před objektiv a na jedno odpoledne se z pohledné brunetky stala vlasová modelka.

„V rámci své profese jsem před objektivem už několikrát stála. Musím ale říct, že tohle bylo jiné. Honza ladil opravdu každý vlas a každý milimetr. Je to jiné fotit účesy,“ říká moderátorka, která je známá svých krátkých sestřihem.

Během focení se v některých účesech i outfitech tým odvázal, to ale moderátorce nevadilo.

„Jsem ráda, když je focení pokaždé jiné, nebráním se skoro ničemu. Samozřejmě musím mít důvěru v lidi, se kterými pracuji, a to se tady povedlo. Na některé modely bych si sama netroufla, ale svěřit se profesionálům je fajn," řekla s úsměvem Fialová, které kadeřník Honza Kořínek vytvořil také mokrý look.

„Upřímně, voda z rozprašovače přímo do obličeje není ta nejpříjemnější věc na světě. Navíc to bylo na samém začátku focení, tak jsem si v duchu říkala, co asi tak přijde dál. Ale všechno další už pak proti tomu bylo v suchu a pohoda. A také zážitek ze spolupráce s inspirativními lidmi,“ dodala Fialová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám