Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Premiéra válečné romance Spojenci byla ve znamení návratu Brada Pitta (60) do záře reflektorů, ale ani režisér Robert Zemeckis (64) nepřišel zkrátka. S sebou totiž přivedl manželku Leslie (47), která umí svou ženskost zúročit i jako zralá čtyřicátnice.

Film, v němž Brad Pitt a Marion Cotillard (48) jako špióni během druhé světové války předstírají manželský pár tak přesvědčivě, až se do sebe zamilují, se dočkal pozornosti ještě před jeho dokončením. Spekulovalo se totiž o tom, že se herecké hvězdy do sebe zamilovaly a lásku prožívají i mimo kamery.

Manželství Brada Pitta s Angelinou Jolie (48) sice do premiéry definitivně zkrachovalo, ale příčinou rozhodně nebyla Marion. Francouzka, již proslavila role Édith Piaf, je věrná svému partnerovi Guillaumu Canetovi, s nímž očekává druhé dítě.

Slavný režisér, který stojí za filmy Forrest Gump, Trosečník či Muž na laně, se vedle svých hereckých hvězd neztratil. Jeho manželka Leslie totiž oblékla vyzývavé šaty s velkým výstřihem, v nichž vynikla její ňadra. Robert Zemeckis se vedle své ženy, která v modelu se zvířecím vzorem vypadala jako žhavá šelma, dmul pýchou.

Reklama

Další články

Načítám