Hlavní obsah
Článek

Po oznámení rozpadu manželství Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48) se hvězdný pár stáhl do ústraní, kde vedl soukromou válku o šest dětí. Záhy poté, co Angelina dosáhla svého cíle, Brad po delší pauze vyrazil do společnosti.

Herec, známý z filmů Sedm, Klub rváčů či Podivuhodný případ Benjamina Buttona, o pozornost příliš nestojí, ale kvůli problémům v soukromí se nemůže věčně skrývat před zbytkem světa. Brad musí řešit své pracovní závazky a v Los Angeles vyrazil na soukromou projekci dramatu Moonlight, které si vyloženě říká o pozornost Americké filmové akademie. Jeho hlavním hrdinou je totiž dospívající chlapec, který je gay, a navíc Afroameričan.

Snímek se záluskem na filmové ceny vznikl v koprodukci společnosti Plan B, jejímž vlastníkem je Brad Pitt. Slavný herec v minulosti produkoval i drama 12 let v řetězech, které před dvěma lety získalo Oscara v hlavní kategorii. Na projekci Moonlightu ho doprovodila hollywoodská kolegyně Julia Roberts (56), která si s ním v roce 2001 zahrála ve filmu Mexičan.

Brad Pitt v nejbližší době pózování na červeném koberci neunikne. Brzy jej čeká premiéra milostného dramatu Spojenci, v němž si prožije románek s Marion Cotillard (48).

Reklama

Další články

Načítám