Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jedna slavná rodina se rozpadá, jiná se rozrůstá… Herečka Marion Cotillard (48), která se stejně paradoxně jako Jennifer Aniston stala jakousi tváří rozvodu Brada Pitta a Angeliny Jolie, zazářila na červeném koberci londýnského filmového festivalu. Bříško ale schovala do volné róby Dior.

O Cotillard se v poslední době psalo především v souvislosti s její údajnou rolí v rozpadu manželství Pitta a Jolie. Spekulovalo se totiž o tom, že ona a Pitt se do sebe během natáčení filmu Spojenci zakoukali a snad i počali dítě. To ale herečka rázně popřela a v prohlášení uvedla, že je pravda, že čeká dítě, jeho otcem je však stejně jako v případě prvního syna manžel Guillaume Canet.

Do Londýna Marion dorazila při příležitosti uvedení kanadsko-francouzského snímku Je to jen konec světa režiséra Xaviera Dolana, stejně jako rovněž těhotná Léa Seydoux. Ta ale na rozdíl od Cotillard bříško už neschová, takže jej hrdě vystavila v siluetu kopírujících dlouhých šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám