Hlavní obsah
Článek

Údajný poměr s manželem Angeliny Jolie (48) herečku Marion Cotillard (40) zviditelnil, stejně jako film Edith Piaf, díky němuž má ve své sbírce kromě Oscara i Českého lva. Slavná Francouzka je tak pod dohledem fotografů i při dovádění na pláži.

Po přesvědčivém ztvárnění Edith Piaf se Marion prosadila v Hollywoodu a zahrála si ve filmech Počátek či Temný rytíř povstal. Nejnovější projekt Allied ji přivedl na Kanárské ostrovy, kde natáčela další záběry do filmu, v němž jejího manžela ztvární samotný Brad Pitt (60). S ním se měla herečka před kamerou natolik sblížit, že mezi nimi přeskočila jiskra i v soukromí, což manželské krizi Brangeliny rozhodně neprospívá.

Marion Cotillard je zahraničními médii označována za nástupkyni Angeliny Jolie, ale zda nejde jen o uměle vytvořený skandál, jehož smyslem je zviditelnit vznikající film, ukáže až čas. Francouzská hvězda by si však měla zvykat na to, že je momentálně nejsledovanější celebritou.

Na ostrově Fuerteventura byla Marion zachycena při koupání jen ve spodním dílu plavek. Herečka ukázala ňadra, která už bohužel nejsou tak pevná jako ve francouzských filmech Furia (1999) či Les jolies choses (2001).

Reklama

Další články

Načítám