Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Co vznikne spojením žensky tvarované herečky Jitky Čvančarové (46) a sexsymbolu Hollywoodu 50. let? Prototyp dokonalé ženy, která nenechá diváky u televizních obrazovek v klidu.

Oblíbená herečka s plnými křivkami se v rámci pořadu Tvoje tvář má známý hlas proměnila v Marilyn Monroe (†36) a předvedla své hlasové schopnosti legendárním hitem I Wanna Be Loved By You. Jitka má bohaté zkušenosti z muzikálů, takže se zpěvem neměla problém.

Diváky nové show však oslní spíše svým vzhledem. Proměna v hollywoodskou bohyni byla totiž opravdu důsledná, a Jitka v maskérně strávila dvě hodiny. „U Jitky jsme se zaměřili na řasy, linky a samozřejmě jsme dodělali typickou pihu. Barvu rtěnky jsem po kamerové zkoušce ještě změnila, protože ta původní v záři reflektorů nefungovala,“ popsala metamorfózu Čvančarové hlavní maskérka projektu Adriana Bartošová.

Jitka se v pořadu Tvoje tvář má známý hlas objeví společně s Jakubem Kohákem a Jankem Ledeckým (61) jako porotkyně. O další proměny se postarají Petr Rychlý (58), Hana Holišová, Adam Mišík, Iva Pazderková (44), David Kraus (44), Ivana Chýlková (60), Anna Fialová a Petr Ondráček.

Reklama

Další články

Načítám