Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První tance ve StarDance má Marika Šoposká (34) za sebou. Dřinu na parketu s tanečníkem Robinem Ondráčkem jí vynahradily krásné chvíle na zkouškách kostýmů z dílny Tatiany Kovaříkové. „Já jako žena si zkoušky kostýmů moc užívám. S Tatianou Kovaříkovou, která je hrozně fajn člověk, mě to všechno moc baví. Je krásné ladit šaty, účes, make-up, boty,“ rozplývala se na křtu knihy Veroniky Kašákové herečka.

V soukromí se Marika obléká spíš nenápadně. Během přenosů StarDance se ale nebude bát výrazných prvků. „Jelikož to ve svém osobním životě nenosím a mám takový zevlák styl, tak v soutěži si to moc užívám. Vnímám to jako kostým, převlek. V normálním životě bych na tyhle šaty neměla odvahu.“

Na krásně upravenou Mariku Šoposkou se jistě těší její synové Benedikt (5) a Vincent (1,5). Zejména ten starší ji rád vídá v seriálu Ordinace v růžové zahradě v roli lékařky Brigity „Bibi“ Mrázkové. „Můj syn mě viděl v Ordinaci krásně učesanou a upravenou, měla jsem na sobě ten obleček. Říkal, že by chtěl, abych takhle chodila doma. Líbí se mu, když jsem nalíčená a upravená. A musím mít hlavně rozpuštěné vlasy. To je pro vás chlapy asi důležitý,“ usmívala se Marika Šoposká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám