Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Lálová (32) už s hercem Pavlem Trávníčkem (73) pilně trénuje na další ročník taneční show StarDance. Mezi tréninky stíhá ještě létat do zahraničí a po boku fešného muže vyrazila i na premiéru divadelní hry Studia DVA Holky jako květ.

Pohledný muž po jejím boku ale není její přítel, nýbrž kamarád, kterého si diváci StarDance moc dobře pamatují a těšit se na něj mohou i v nadcházejícím ročníku. Robin Ondráček tančil po boku zpěvačky Moniky Bagárové (29) a nyní to roztočí po boku herečky Mariky Šoposké (34), která tanečníky pozvala i na zmíněnou divadelní premiéru, kde hraje s Ivou Pazderkovou (44) a Eliškou Balzerovou (74).

„S Robinem jsme kolegové a přátelé. Na StarDance se těším, bude to výzva, Pavla obdivuji, že to ve svém věku zvládá,“ řekla Super.cz Lálová, jež už StarDance vyhrála se Zdeňkem Piškulou (25) a skončila třetí s olympionikem Davidem Svobodou (39).

Lálová je specialistkou na sambu, ale zdokonaluje se i v jiných tancích. „Před týdnem jsem se vrátila z prodlouženého víkendu ve Španělsku, kde jsem byla na pár lekcích flamenca,“ prozradila. Uvidíme, jaké choreografie si Lálová připraví pro známého pohádkového prince Trávníčka, který je sice v letošním ročníku nejstarší účastník, ale zato patří k těm nejhouževnatějším.

Reklama

Další články

Načítám