Hlavní obsah
Článek

Už několik let je herečka Marika Šoposká (34) šťastně vdaná. S manželem Petrem Čechákem vychovává syny Benedikta a Vincenta, a stále se může chlubit vzhledem, díky kterému hraje puberťačky. Jednu takovou ztvární i na divadelních prknech.

„Už jsem někde jinde. Ale mám pocit, že tam tu puberťačku pořád ještě někde trochu mám,“ svěřila se herečka, která si v nové inscenaci divadla Studio DVA s názvem Holky jako květ zahraje mladou dívku Amber. Nejenže se Marika po delší pauze, kdy si užívala zejména mateřské povinnosti, vrátí na jeviště, ale čeká ji zcela nová zkušenost.

V novém představení si sice zahraje s Eliškou Balzerovou a Ivou Pazderkovou, na jevišti se ale budou střídat v monolozích a většinu času tam bude sama.

„Samozřejmě jsem se toho na začátku hrozně bála. Nikdy jsem neměla jeviště jen pro sebe v takovém rozsahu. Ale jakmile tam vlezu, strašně si to užívám a neskutečně mě baví ovládat prostor bez někoho dalšího. Je to pro mě absolutní propojení s jevištěm a divákem,“ těší se seriálová Bibi z Ordinace Marika Šoposká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám