Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci kuchařské show MasterChef, kteří se k poslednímu dílu vyjádřili na sociálních sítích, nešetřili kritikou na vítězku soutěže o nejlepší bagetu Pavlínu Lubojatzky. „Chce se mi zvracet, já tu Pavlínu úplně nesnáším“ nebo „Bageta od Pavlíny? To nebyl chytrý tah. Ta mít úspěch fakt nebude“, zní ty slušnější z nich.

Pavlína Lubojatzky v soutěži o nejlepší bagetu v pořadu MasterChef

I Pavlína ale po „náloži“ od diváků našla zastání. Podporu jí vyjádřila mj. herečka Marika Šoposká, která přidala i několik rad.

„Hejtry nečtěte. A když je budete číst a budou vás slušně kritizovat, tak si z toho třeba zkuste něco odnést, něco, co vás posune dál. A když budou sprostí, představte si, že za tou klávesnicí sedí nějaký nešťastný člověk, kterému jeho okolí asi taky dost ubližuje a on se jenom rozhodl si to vybít na vás jenom proto, že vás má každý týden v obýváku a z gauče se přece tak snadno kritizuje,“ napsala Marika.

A vzkaz Pavlíně nechala i instagramová hvězda A.N.D.U.L.A:  „Pájo, chci ti vyjádřit podporu a drž se - gratuluju k výhře,“ napsala s tím, že některé zprávy, které lidé psali v komentářích, byly už hodně za hranou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám