Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem listopadu loňského roku se Marika Šoposká (34) stala dvojnásobnou maminkou. Herečka známá jako Bibi z Ordinace v růžové zahradě 2 přivedla na svět druhého chlapečka. K synovi Benediktovi přivítala s manželem Petrem Čechákem Vincenta.

S ním nyní herečka vyrazila do tepla. Marika zabalila kufry a spolu s rodinou včetně dvouměsíčního syna si užívá krásného počasí na Kanárských ostrovech. Poté, co herečka sdílela fotku s miminkem na dovolené, začali ji fanoušci zásobovat dotazy, zda se s tak malým dítětem nebála cestovat.

„Psali jste mi hodně zpráv, jestli jsem se nebála cestovat s takhle malým miminkem. Nebála.

Do Asie bych s ním asi neletěla, vybírali jsme destinaci hlavně tak, aby tam popřípadě byla dobrá zdravotní péče/nemocnice. Ale zvažte to, náš Vinc je celkem nekomplikovaný miminko a moc věcí mu nevadí. Ale každý dítě na to taky není,“ svěřila se Marika s tím, že přeci jenom cesta letadlem nebyla nejpříjemnější.

„Každý rodič na to taky asi není. Po těch pěti hodinách v letadle, co jsem ho měla na klíně, mi už málem upadla záda. Ale stálo to za to,“ dodala herečka, která si užívá nejen výlety, ale také relax na pláži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám