Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z mála slavných krásek, kterým se podařilo poměrně dlouho tajit před světem, že je v očekávání. Marika Šoposká (34) se s radostnou informací svěřila prostřednictvím sociálních sítí až v momentu, kdy si sama byla jistá, že je ten pravý čas.

Nyní už by sympatická herečka bříško nejspíš neskryla. „Na miminko se v rodině všichni těšíme,” říká herečka, která má se zvukařem Petrem Čechákem čtyřletého syna Benedikta. „Benedikt si sourozence strašně přál, mluvil o tom už dlouho předtím, než jsem otěhotněla. On rád opečovává,” usmívá se.

Herečka a její manžel si nechali prozradit pohlaví miminka, ale veřejně informaci ventilovat nechtějí. „Pohlaví známe, ale vědí ho jen naši nejbližší,” říká Marika, která ještě nemá definitivně vybrané jméno pro druhé dítě. „Já bych jméno nejraději vybrala sama, protože manžel mi to dost komplikuje,” směje se a jedním dechem dodává: „Už jsme se ale jednou shodli, a tak to nyní taky zvládneme.”

Šoposká by měla rodit asi za měsíc a půl a poté by si chtěla dát aspoň rok pracovní pauzu. „V divadle mě zaskakují moje úžasné kolegyně, a až přijde vhodná doba na návrat, tak se do všech inscenací zase vrátím,” prozradila.

Ptali jsme se představitelky Bibi Mrázkové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě II, jesti se po porodu její postava porodu vrátí do Kamenice. „To je všechno ve hvězdách. Já sama ještě přesně nevím, jak to všechno bude, tak bych diváky nerada navnadila, kdyby to pak nevyšlo. Ale třeba ano,” mrkla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám