Hlavní obsah
Článek

Skleničku bublinek si sice nedají a večírky až do rána už nejsou nic pro ně, to ale neznamená, že by se měly zříci společenského a kulturního života. Takže do Karlových Varů na festival vyrazilo i pár známých těhulek.

Už jen krátký čas do porodu zbývá dvěma, které na kolonádě budily největší pozornost. Nikol Moravcová (36) má rodit na začátku srpna a odskočila si sem jen na pár hodin. "To jsou moje nejklidnější Vary," smála se Nikol, která má jinou prioritu - připravuje byt na příchod miminka, nechala vymalovat a dává dohromady výbavičku.

Moderátorka Petra Svoboda (41) už se rozloučila s televizní obrazovkou a s novomanželem a otcem nenarozeného chlapečka si vyjela do Varů na dva dny. "Bereme to jako výlet, procházíme se, i na nějakou těhotenskou masáž došlo," svěřila Super.cz.

Herečky Tereza Voříšková (34) a Romana Goščíková mají o trochu víc času. "Jsem za půlkou těhotenství, cítím se dobře a těšila jsem se hlavně na filmy," svěřila manželka Karla Janáka, která vydržela na festivalu od začátku až do konce. Tereza tady měla pracovní povinnosti. "Dohrávali jsme představení Amerikánka a představovala se filmová komedie Vlastníci," upřesnila půvabná brunetka.

A ještě jedna budoucí maminka, na které ale ještě těhotenství tolik vidět není, se na festivalu objevila. Druhého potomka totiž očekává herečka Marika Šoposká (34). Je sice už v pátém měsíci, ale skoro nepřibrala.

Reklama

Další články

Načítám