Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je tu další známá nevěsta! Tentokrát ale jde o přípravy na svatbu seriálovou a v hlavní roli se objeví Marika Šoposká (34), která to má ze skutečného života natrénováno už tři roky, kdy se provdala za zvukaře Petra Čecháka. Veselku teď plánuje i její postava v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Jedná se o Bibi, která si má brát Eduarda v podání Petra Štěpánka (ten mimochodem koncem června se Zlatou Adamovskou oslaví čtyřleté manželské výročí), a tak se jelo do půjčovny. To Marika uvítala, stejně tak, že ohledně výběru šatů mohla mít poslední slovo.

„Přemýšlela jsem nad tím, jaké šaty by si asi vybrala Bibi. Takže jsem jí našla velkou sukni, krajky a krásný závoj. Ten jsem si užila asi nejvíc, protože na své vlastní svatbě jsem ho neměla. Já jsem vlastně vůbec moje vlastní svatební šaty moc neřešila, koupila jsem je docela narychlo,“ řekla herečka, která tehdy sáhla po šatech z běžné konfekce a vdávala se v nich na zahradě, jen za účasti nejbližších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám