Hlavní obsah
Článek

Diváci 7. řadu show Tvoje tvář má známý hlas sice sledují, takže pořad v sobotu večer zvitězil nad konkurencí, ovšem nenechají na něm nit suchou. Opřeli se zejména do vizuálních proměn známých osobností.

Většina se shodla, že zpěvačka Bára Basiková (61) připomínala spíš moderátorku Zuzanu Bubílkovou než zesnulou českou královnu swingu Evu Pilarovou (†80). "Nevím proč, ale Eva Pilarová tak dlouhé vlasy nikdy neměla. Bára mi spíš připomínala paní Bubílkovou, ale zazpívala to famózně," zazněla jedna z mnohých reakcí. "Maskéři k paní Pilarové přimíchali i Zuzanu Bubílkovou a Jaroslavu Kretchmerovou," přisadil si další sledující.

"Pilarka se jako proměna fakt nepovedla. Rottrová (82) vypadala jako vedoucí pošty a Hapka (†70) vypadal jak Větrník z pohádky Princ a Večernice," odsoudila další divačka i jiné proměny, které se podle ní nepovedly.

Z proměny Alberta Černého (34) na Petra Hapku byla rozčarovaná i další. "Ty vlasy se trochu nepovedly. Pan Hapka neměl nikdy kadeře jako barokní zpěvák," mínila. Jiná zase soudila, že Jitka Čvančarová (46) připomínala spíš Jitku Zelenkovou (73) než Marii Rottrovou.

Koho připomínala Bára Basiková v show Tvoje tvář má známý hlas víc?
Evu Pilarovou, kterou ztvárňovala
5,4 %
Moderátorku Zuzanu Bubílkovou
94,6 %
Celkem hlasovalo 25511 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám