Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár lety strašila s koncem kariéry, ale opět se vrátila na scénu, čímž potěšila všechny svoje fanoušky. Zpěvačka Marie Rottrová (82) dokonce prozradila, že uvažuje po osmi letech i o vydání nového alba. Jednu písničku už má natočenou.

Se zpěvačkou jsme si povídali poté, co pokřtila novou desku Svatební kolegovi Jarku Šimkovi (50). Ten jí prý před lety dokonce napsal píseň. "Byla krásná, ale nějak jsem nebyla úplně spokojená s textem, takže nakonec na desce nebyla. Ale budu ráda, když mi napíše další. Teď jsem zrovna natočila krásnou novou písničku v ostravském rádiu. Třeba to bude impulz, abych ještě nějaké cédéčko udělala, přestože se tomu už několik let bráním. Je tolik krásných starých písniček," svěřila.

Až do 14. prosince zpěvačka jede vánoční turné, těší se hlavně na koncert ve Foru Karlín. Pak už bude doma připravovat Vánoce. "Trávit je budu s rodinou jako vždy, s vnuky, i se širší manželovou rodinou po Štědrém dnu. Budeme se postupně scházet," plánuje Marie, která už si odnesla první vánoční dárek. Na křtu dostala obrovský obraz. "Jen ještě nevím, kam s ním. Mám doma spoustu originálů, někde zastrčených, protože mám málo místa a velká okna. Tak ho dám asi na chalupu, tam se bude hodit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám