Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) letos v listopadu oslaví 75. narozeniny, ke kterým si nadělí koncert v O2 Areně. Před dvěma roky zmizela z koncertních podií a oznámila konec kariéry. Jak sama říká, nudila se a přiznala, že to bylo unáhlené rozhodnutí. Proto se ke zpěvu vrátila.

Zpěvačka vypadá na svůj věk výborně. Pravidelně cvičí pilates, je střídmá ve stravě, chodí na masáže, na nehty, občas na kosmetiku a snaží se o sebe pečovat i bez plastik. "Nekouřím, nepřeháním to s alkoholem a střídmě jím," říká Rottrová, které k mladistvému vzhledu pomáhá určitě i už desetiletý vztah s o patnáct let mladším partnerem Milanem Říhou.

Zpěvačka také miluje masáže. "Mám moc dobrou masérku, masáž je skvělá věc. Hodně jezdím autem, a proto je dobré občas probrat svaly kolem páteře,” řekla Super.cz Rottrová na veletrhu v pražských Letňanech. Zároveň prozradila, že si hodně dává záležet, aby měla vždy upravené nehty.

"Když jdu na zahradu, tak si odlakuju nehty. Samotné mi je to protivné, když mám pak po práci oprýskané nehty. Většinou ani nepracuju v rukavicích, protože s nimi není takový cit. Pak musí přijít na řadu kartáček,” usmívá se.

"Když se lakuji bezbarvým lakem, často to stíhám i v letu. Nazuji boty, obléknu kabát a kabelku a lakuji nehty. U barevných laků si nechám pomoci. Vyhovuje mi striplac, který se lakuje jako klasický lak, ale na nehtech skvěle drží," dodala Rottrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám