Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní parné léto Marii Rottrové (82) vyhovovalo. Lady Soul se původně chtěla zbavit svého bazénu u vily v Kolovratech, ale nakonec byla velmi ráda, že od své myšlenky upustila.

„Léto bylo báječné. Původně jsem plánovala, že zruším bazén a udělám si zahradní jezírko, a jsem strašně šťastná, že jsem to neudělala, byla jsem neustále v bazénu,” řekla Rottrová.

Zpěvačce se plavání v poměrně rozměrném bazénu osm krát čtyři metry pozitivně projevilo na fyzičce. „Je to akorát na devět temp tam a devět zpátky. Plavala jsem od rána do večera,” nechala se slyšet Rottrová na veletrhu krásy v pražských Letňanech, kde nejlepší světový nehtový designér Frank Schäberle vytvořil český rekord v lakování nehtů.

Přes léto tedy nabíjela energii, do čeho ji vloží? "Od října chystám sérii koncertů s mou kapelou. Chystáme i nové písničky, které se dřív nevysílaly, nebo jsem je na koncertu nikdy nezpívala,” uvedla Rottrová, která se nejvíc těší na místa, kde dlouho nekoncertovala, jako je Mladá Boleslav, Třebíč, Karlovy Vary. „Samozřejmě se těším na Prahu, kde jsem měla dvouletou pauzu,” dodala Marie Rottrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám