Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) sice přiznala pár zákroků plastické chirurgie, stále ale vypadá přirozeně a čím dál lépe. Letos se dokonce poprvé rozhodla pro jarní očistu organismu a vyloženě jí prospěla.

"Chodím do parní ozonové sauny, která je úžasně detoxikační, a piju takovou ovocnou šťávu, není vůbec sladká, je z černé jeřabiny, arónie, a ta je také velmi detoxikační," svěřila Super.cz na narozeninové oslavě nehtového studia její snachy Tamary.

"Snažím se také stravovat se jemně a zdravěji, abych se zbavila i pár kil, která jsem v zimě nabrala. Je to nutné," dodala. "Dříve jsem třeba pila odvar z kopřiv. Letos jsem také chtěla, ale začínám vždy o Velikonocích, ale letos vůbec nebyly. Našla jsem takové malinké do nádivky, ale na odvary to nebylo," vysvětlila změnu.

V nejbližší době Marii Rottrovou na pódiu neuvidíme. "Na jaře nezpívám, pár koncertů přichystám na podzim, abych nevyšla z formy, a v létě mne poprvé čeká hudební festival. Budu zpívat v červenci na Malé Skále, tak jsem na to zvědavá. Ještě nikdy jsem tam nebyla," prozradila své pracovní plány.

Jasno má i v tom, jak bude trávit dovolenou. "S mužem pojedeme na Sicílii, byli jsme tam loni na severozápadě, tak se chystáme na druhou polovinu, chceme vidět sopky na východě Sicílie. A potom pojedeme na čtrnáct dní do Toskánska s rodinou," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám