Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) oslaví letos 72. narozeniny, ale hádal by jí to opravdu málokdo. Vypadá naprosto skvěle a přiznala jen dvě plastiky z minulosti. Má upravená oční víčka a lifting krku. "Na botoxu jsem nebyla nikdy. Bojím se chemie," řekla Super.cz Rottrová, která dokonce nechodí ani na kosmetiku.

A jaký je tedy její elixír mládí? Jak je možné, že dokázala zastavit čas? "Každý máme styl života, geny a nějakou povahu. Když je člověk veselý a optimistický, promítá se to do jeho vizáže, výrazu tváře," vysvětluje zpěvačka, která dokonce nechodí ani na zázračné omlazující procedury.

"Když žila moje maminka, tak se mě pořád ptala, proč nechodím alespoň na kosmetiku. Jsem na to líná, nebaví mě to. Občas chodím na masáže a začala jsem jednou týdně chodit na pilates," dodala Rottrová, které se stýskalo po fanoušcích a vrací se na koncertní pódia. Chystá šest vánočních koncertů a už vybírá šaty, ve kterých bude koncertovat. O pomoc požádala návrhářky Jaroslavu Sedláčkovou s její dcerou Dominikou.

"Mám představu o sobě, vím, co mi sluší za ta léta. Sluší mi subtilní šaty, úzké sukně, určitě ne žádné kanýry, velké rukávy. Nechám si vymyslet od Jarušky Sedláčkové návrhy a pak se na tom bude pracovat dál," dodala stále půvabná Maruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám