Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovaná zpěvačka Tereza Mašková (28) to během vystoupení na Galakoncertu Orchestru Karla Vlacha, na kterém byla jednou z účinkujících, pěkně rozbalila. Na píseň Proud Mary od legendární Tiny Turner zvolila blyštivé krátké šaty, právě ve stylu švýcarsko-americké megahvězdy. A tyto šaty byly až nebezpečně krátké. Usměvavá růžovovláska měla co dělat, aby diváci neviděli, co je pod nimi.

Jsou velmi krátké. Já se přiznám, že takhle krátký šaty jinak moc nenosím, ale jsou prostě krásný, tady alespoň mně se líbí,“ smála se Tereza během rozhovoru pro Super.cz.

Během vystoupení měla zpěvačka možnost vzdát hold i svému velkému idolu, Marii Rottrové (82), protože zpívala její píseň Muž č. 1. Paní Rottrová přišla jako host a když se Tereza dozvěděla, že je mezi diváky, během zpěvu se rozběhla do hlediště a svůj vzor objala. „Téhle písně jsem se nejvíc bála, protože jsem věděla, že tady sedí právě Maruška Rottrová, tak jsem byla hodně nervózní.“

Tereza má tento rok velmi nabitý diář. Aktuálně exceluje v muzikálu The Bodyguard, kde hraje roli Whitney Houston, a na letošní listopad připravuje svůj první velký koncert v pražské Lucerně. Musela tak už několikrát odložit svatbu. Své ano si s přítelem řeknou až příští rok v červnu. Zpěvačka už má ale rozmyšleno, kam vyrazí na líbánky. „Jak s Oliverem často cestujeme, tak jsme spokojení i doma na gauči, ale asi Zakynthos bychom chtěli,“ dodala během rozhovoru Tereza Mašková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám