Hlavní obsah
Článek

Marie Rottrová (82) ruší svůj vánoční koncert v Mostě, který měl uzavřít sérii jejích letošních vystoupení. S fanoušky se podělila o důvod, zradily ji hlasivky. Stejně tomu bylo už i na podzim, kdy nejen musela zrušit prvně plánovaný mostecký koncert, ale také vystoupení v Praze.

Zpěvačka, která i v jedenaosmdesáti letech vypadá skvěle a stále těší své fanoušky svým hlasem, bohužel musela zrušit své vystoupení v Mostě, které bylo plánováno na zítřek. O své indispozici informovala fanoušky na sociální síti.

„Moji milí, posílám vám vřelý pozdrav a myslím na své věrné fanoušky v Mostu, viróza mě nakonec dostihla a včera jsem ztratila hlas, pár dnů potrvá, než budu moct mluvit. Musím tím pádem zrušit zítřejší vánoční koncert, věřte, že je mi to moc líto, těšila jsem se, že si u vás konečně zazpívám. Teď domlouváme termín na polovinu ledna, z vánočního koncertu bude novoroční a já věřím, že se všichni ve zdraví setkáme,“ napsala zpěvačka.

Není to poprvé, co musela rušit svá vystoupení. Koncert v Mostě byl na předvánoční čas přeložen už v září a stejně tak bylo v ten samý čas zrušeno i zpěvaččino vystoupení na koncertě v Obecním domě. Její absence měla stejný důvod - lékařem nařízený hlasový klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám