Hlavní obsah
Článek

Vypadá, jako by jí rty kolagenem plnila lékařka s osmi promile v krvi! Hlavně na internetu populární prsatá česká zpěvačka Marie Pojkarová (68) přitom nechtěla rty jako erosenka Dolly Buster. Prohrála spíš coby Goliáška boj s Davidem!

„Jela jsem se sestrou Helenou na výlet do Karlových Varů. Stavily jsme se cestou v jedné vyhlášené restauraci, na zahrádce mě tam ale bohužel začala otravovat vosa. Myslela jsem, že se unavila, jak lezla po sklenici nahoru a dolů, když jsem ji chytila pod tácek. Proto jsem ji časem pustila, ta potvora ale rychle přelétla přímo do láhve s pitím. Toho jsem si nevšimla a tak mě dvakrát bodla do rtu,“ popsala Super.cz „Pojkarka“, ke které se seběhl hned všechen personál a pomáhali jí cibulí. Jenže i tak její pusa natekla do obřích rozměrů.

„Nikdy jsem nebyla alergická, ale tady se okamžitě reakce dostavila. Příšerně jsem opuchla. Kamarádky se mi smály, že bych mohla vypomoci v branži Dolly Buster. A to jsem bohužel musela ještě ten den zpívat u jedné známé. Moc to s tím napuchlým rtem nešlo. A polévku jsem si musela nalévat do pusy jako do míchačky,“ dodala zpěvačka, jejíž stav se naštěstí mezitím už zlepšil.

V poslední době řeší hlavně nové album Vzpomínky, které brzy vyjde a na němž bude každá písnička věnovaná jednomu z jejích přátel. Jedna třeba i jejímu zesnulému partneru Jirkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám