Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, především na internetu známá zpěvačka Marie Pojkarová (68), autorka hitu Pejskové se koušou, se topí v slzách kvůli smrti svého partnera Jiřího (†40). Jeho mrtvé tělo našla ve svém bytě v neděli 5. dubna v noci. A jak se zdá, velkou souvislost mohlo mít Jiřího úmrtí s jeho obrovskou zálibou v alkoholu.

„Je pravda, že Jiřík měl období, kdy byl v pořádku a pak třeba týden v kuse hrozně pil. Doktorka mu sice pár měsíců před smrtí říkala, že je zdravý, ale kdo ví, jestli jeho smrt nemohla mít souvislost s tím, že zrovna pár dnů před smrtí měl zase to svoje šílené období. On se z toho obviňoval, říkal, že k ničemu není, že se toho pití nedokáže zbavit a že ho to mrzí. Bylo mi ho hrozně líto, nikdy na mě ani pod vlivem alkoholu nebyl zlý, prostě na něm byl závislý a neuměl si s tím nijak poradit. A těsně před tím, než umřel, začal zase abstinovat. Měl strašné abstinenční příznaky, průjmy, bylo mu špatně, ale pokaždé se z toho vykřesal. Netušila jsem, že tentokrát to jeho tělo nezvládne. Výsledky pitvy ještě neznáme, ale dá se čekat, že se mu ucpala nějaká cévka a dostal infarkt. Pro jeho tělo to musel být nepředstavitelný nápor,“ svěřila se zoufalá zpěvačka Super.cz, která se se ztrátou životního partnera nemůže vyrovnat.

„Opravdu mu nebylo dobře. V lednici měl jedno pivo, tak jsem mu radila, aby si ho dal a spravil si malinko hladinku, aby se mu udělalo líp. Vypil ho a půl hodiny nato bylo po něm. Také měl nadváhu, vážil 133 kilogramů a to jeho zdraví taky určitě nepřidalo. Byl to ale opravdu strašně hodný člověk, který nikomu neubližoval. Je mi strašně smutno,“ uzavřela zarmoucená Marie Pojkarová, která s Jiřím žila celých třináct let.

Reklama

Další články

Načítám