Hlavní obsah
Článek

Ani letošní rok se neobešel bez bizarních výjevů ze života našich celebrit. Nad některými fotkami, kterými se známé tváře prezentovaly, zůstává rozum stát, jiné budí uznání či obdiv, další zase umí pobavit a šokovat.

Tak například nestárnoucí herečka Luba Skořepová, která je i v jednadevadesáti letech neuvěřitelně vitální. Ba co víc! Vůbec se nestydí. Letos si dopřávala procedury v třeboňských lázních a také ve wellnessu v hotelu v Hluboké nad Vltavou. Tam by se nejraději pohybovala pořád nahá, stejně jako na masáži, ale pokaždé ji někdo zakryl županem nebo ručníkem.

Skořepová se zkrátka za své tělo nestydí.

Podobně je na tom nejdivnější zpěvačka Marie Pojkarová (68). Ta neváhala předvést své vnady v plavkách během letní koupačky v rybníku u Dobříše. Některým lidem zkrátka odvaha nechybí...

Příkladem je i účastník reality show VyVolení Martin Hranáč, jenž se nechal nafotit nahý v sandálech s ponožkami společně s pejskem. To další účastník, tentokrát první řady VyVolených, Petr Zvěřina z Václaváku byl zvěčněn, jak se nahý polévá vodou na zahradě, což jistě potěšilo nejednu jeho fanynku.

V našem výčtu nemůže chybět ani zpěvák Dalibor Janda (71), jenž patří k nejobdařenějším mužům českého šoubyznysu. Na jednu společenskou akci si vzal příliš těsné džíny, v nichž se mu vyjímala obrovská boule, což samozřejmě neušlo přítomným fotografům.

Velkým nepřítelem dam bývají takzvané zářezy. Ty jsou většinou vidět zejména na kalhotkách v těsných legínách či obepnutých kostýmech. V těsných kraťáskách to letos nevychytala zpěvačka Heidi Janků (61). Přes stehna sice hodně krátké šortky nabízely dostatečnou volnost, ale v oblasti klínu se podivně nařasily, takže zpěvačka připomínala Miley Cyrus při jejích divokých orgiích na pódiu.

Velmi rozporuplné reakce vzbudila zpěvačka Leona Šenková známá ze SuperStar. V krátké sukénce a s velkým dekoltem pózovala na nejrůznějších místech od křížů a náhrobních desek až po samotné hroby či hrobky. Šokující pohled byl i na největší exhibicionistku poslední řady VyVolených Evu Feuereislovou (34), jež si pro změnu neváhala nastrkat tampóny do nosu, a ještě se u této bizarnosti vyfotit...Všechny uvedené letošní anomálie si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám