Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní rok se nesl ve znamení celosvětové internetové mánie, která si kladla za cíl podpořit nemocné ALS (amyotrofická laterální skleróza). Takzvaná kyblíková výzva (Ice Bucket Challenge) se samozřejmě nevyhnula ani našim celebritám, které se polévaly kbelíkem ledové vody jako o závod a posílaly na podporu nemocných peníze.

Taková herečka Kateřina Herčíková (40) navíc potěšila i nejedno pánské oko. Herečka si oblékla bílé šatičky bez podprsenky, a jala se tak napodobit Dádu Patrasovou a její sprchovací scénu z komedie Vrchní, prchni!.

Pozadu nezůstaly ani zpěvačky Lucie Vondráčková (44), Marta Jandová (50) a Monika Absolonová (47). Zatímco Jandová se zlila v županu, Absolonová se převlékla raději do bikin.

Lucka Vondráčková na sebe chrstla vědro vody těsně poté, co vstala, takže se nechala natočit rozcuchaná a nenalíčená. Výzvu přijala i Petra Janů (71), jež se zmáčela v teplákách na dvorku. Jako nakousnuté podsvinče pod sprškou ledové vody zase kvičela i nejdivnější česká zpěvačka Marie Pojkarová (68). Na sestřih těch nejlepších českých kyblíkových výzev se podívejte ve videu.

Která dáma vás nejvíce pobavila?
Lucie Vondráčková
29,5 %
Monika Absolonová
6,1 %
Marta Jandová
3,1 %
Marie Pojkarová
2,5 %
Petra Janů
2,5 %
Kateřina Herčíková
56,3 %
Celkem hlasovalo 20109 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám