Hlavní obsah
Článek

V letních měsících zpěvačky na pódiích příliš často nevídáme, protože si v soukromí užívají žhavé sluneční paprsky. Po dovolenkových sexy fotkách Jennifer Lopez se kolekcí v nových plavkách pochlubila i Marie Pojkarová (68).

Zatímco zahraniční celebrity okupují pláže na Ibize a v Kalifornii, interpretka domácího lidového popu si vystačí s chalupou v Mníšku pod Brdy, kde sice nemá k dispozici moře, ale kdykoliv se může ošplíchat hadicí.

Po zimní dovolené v Indii tak Marie dala přednost českým luhům a hájům, kde může vystavovat své nepřehlédnutelné tělo, aniž by vzbuzovala pohoršení. Zpěvačka proslulá bizarními videoklipy totiž reprezentuje ženství v jeho nejbohatší podobě, takže svým bujným dekoltem ohromí nejednoho českého chalupáře.

Pro letošní sezónu si Pojkarová pořídila nové jednodílné plavky, které kromě zavlažovacího systému na své zahrádce pokřtila i v rybníku Papež u Dobříše. Na její model bylo sice spotřebováno tolik materiálu, co by vystačilo na patery bikiny pro Jennifer Lopez (54), ale držitelka ocenění pro nejhorší zpěvačku má oproti své mladší zahraniční kolegyni velkou přednost.

Plavky totiž musí pojmout nejen její kulaté bříško, ale také obří přírodní ňadra, která nemají na světové hudební scéně konkurenci. Česko tak má v Pojkarové svůj národní unikát podobně jako Rakousko v transsexuálovi Conchitě Wurst (35).

Reklama

Další články

Načítám