Hlavní obsah
Článek

Ani veřejně známým lidem se nevyhnou potíže s grázly! Své by o tom mohla vyprávět zpěvačka Marie Pojkarová (68), internetová hvězda, která čím víc praštěnou hudbu dělá, tím větší exoty na sebe nabaluje i v soukromí. Nedávno ji až zamrazilo, když musela na tvrdý výslech!

„Dozvěděla jsem se bohužel, že člověk, o němž jsem si myslela, že je můj kamarád, u mě v domě naoko ubytoval jakéhosi pána. Udělali falešnou nájemní smlouvu, a protože ten chlap má styky na úřadech práce, zařídili, že dostávali podvodně peníze za dávky na bydlení,“ dozvěděli jsme se od Pojkarové.

Muže nyní stíhá policie, a protože toho má na krku víc, dá se čekat, že za své údajné podvody si půjde sednout do chládku na pěkně dlouhou dobu. „Strašně mě to zklamalo. Mohl mě do toho také namočit, kdyby policisté nebyli rozumní a nepochopili, že s tím nemám nic společného. Měla jsem zkrátka v domě nájemníka, který mi nic neplatil, a peníze od státu šly do cizích kapes,“ dodala Marie.

Ta vlastní činžák nedaleko metra Anděl a přibírat další nájemníky nemíní. „Máme plno, musím odmítat i své známé,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám