Hlavní obsah
Článek

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu, a tak jako každý rok, ani letos si tuto jednu z největších kulturních událostí roku nenechalo ujít plno celebrit. Zdaleka ne všichni v českém šoubyznysu ale prahnou po promenádě po červeném koberci v lázeňském městě.

Mezi známé osobnosti, které populární akci vynechávají, patří například Marie Doležalová (37), která před luxusem dává přednost rodinné pohodičce u táboráku. Od něho také poslala fanouškům pozdrav, kterým dala najevo, co si o festivalu myslí.

„Tak už nám zase mávají krásky z Elle lounge. Tak pro loňský velký úspěch mávání do Varů od opejkanejch buřtů letos zasílám volume 2: Zdravíme červenej koberec z našeho Zahrádkář lounge, já a moje mikina ze socíku, Marek a jeho paradise na trenkách, Eva, která je pro mě bohyně pózování s bedýnkou, Pepa, kterej ukazuje, že i Pražská kavárna nosí crocsy, Alfí, princezna s třpytivejma ponožkama jako od kolotočů a kocour Felix, plnej svý kočičí sebehodnoty. Jo a taky konev. Chtěli jsme bejt taky cool, ale někdo musí zalejt zahradu,“ vzkázala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám