Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tancem rozhodně nekončí. Monika Bagárová (29) byla sice ze svého sobotního vypadnutí, stejně jako její kolegové, poněkud nešťastná. Po boku Robina Ondráčka jsme sexy zpěvačku ale neviděli naposledy. Nabídky na předtančení se jí totiž už hrnou.

„Já bych strašně chtěla dál tančit. Uvidíme, už máme pár nabídek na nějaká vystoupení,“ svěřila se během pondělního live streamu StarDance Monika. „Mě to teda strašně bavilo a baví a byla bych ráda, kdybychom v tom pokračovali, protože to je strašně krásná záležitost a pro mě jako pro zpěvačku je nádherné, jak je to spojené s hudbou a emocemi,“ dodala Bagárová.

S Robinem Ondráčkem trénovala již od července, a tak by byla škoda, kdyby její snaha přišla vniveč. „Ty tréninky byly příjemné a Moniku tancování nadchlo, takže budeme pokračovat,“ doplnil její taneční partner. To, že je o účastníky StarDance v nadcházející plesové sezóně vždy velký zájem, je známo.

Někteří si tancem vydělávali několik desítek tisíc korun i několik let po skončení v soutěži. Nejdéle fungující tanečnicí je zřejmě Dana Batulková, která má s Janem Onderem pár kšeftů snad každý rok. Vystupování ale neodmítala ani Mahulena Bočanová (57), vítězka StarDance Marie Doležalová (37) a mnoho dalších.

Reklama

Další články

Načítám