Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Doležalová (37) zažívala chvíle největší radosti i hrůzy zároveň. Zatímco se několik měsíců těšila na příchod miminka, trnula strachem o svého mladšího bratra. Ten přesně před rokem odcestoval na nebezpečnou misi. Naštěstí se ale vrátil v pořádku a dojaté herečce z úlevy tekly slzy.

„Před rokem touhle dobou jsme slavili rozlučku mého bráchy. Nebyla to rozlučka se svobodou, byla to párty před jeho odjezdem na půlroční misi do Afghánistánu. Můj malej velkej o čtyři roky mladší brácha je totiž vojenský záchranář. Když se nám v dubnu vrátil celej, slavili jsme všichni a já, těhule i bulela,“ svěřila se novopečená maminka na sociální síti a přiznala, že z jeho rozhodnutí nebyla vůbec nadšená.

„Tohle byla jeho výzva, co si už pár let chtěl splnit, odjet na misi. Nepodporuju války a je děsný do nějaký z nich vyprovázet bráchu, ale tuhle jeho osobní výzvu jsem respektovala. Můj brácha je hrdej, že patří k armádě, a já jsem hrdá na něj, že je záchranář,“ dodala herečka, které teď po jeho návratu už ke štěstí nic nechybí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám