Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Maruška Doležalová (37) je v 8. měsíci těhotenství a už brzy přivede na svět prvního potomka. Zatím neprozradila, zda to bude holčička, nebo chlapeček. Zato přiznala, kolik centimetrů má nyní v pase.

"Vteřina, než jsem se převrátila. Si zkuste cvičit jógu s batohem na břiše, kterej má momentálně obvod 112 centimetrů, jak jsem dnes musela zjistit, když se mě na to zeptala kostymérka. Jsem teď jedna velká chodící křivka. Jedeme to ve velkém," prozradila herečka.

"A právě tuhle fotku kostymérka zazdila komentářem: Vypadáš úžasně, to těhotenství na tobě vůbec není vidět. Paráda. Vůbec, že? Díky Péťo," dodala Marie, která svého prvního potomka čeká s tanečníkem a hercem Markem Zelinkou.

Pár se dal dohromady během soutěže StarDance, kterou mimochodem Doležalová a Zelinka vyhráli, předtím to byli Anna Polívková a Michal Kurtiš. Tak jsme zvědaví, na koho to padne letos...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám