Hlavní obsah
Článek

Dcera modelky a lékárnice Jany Doleželové Verunka bude mít půl roku a Jana ji stále zodpovědně kojí. A to v intervalech každé dvě hodiny. Zatím nepřemýšlí o tom, jak dlouho ještě, ovšem do tří let to prý určitě nebude.

"Pravda je, že příkrmy se mají zavádět od čtvrtého do šestého měsíce, takže první chutě už zkoušíme, ale s kojením ještě rozhodně nekončím. Uvidíme jak to bude dlouho, nemám to striktně dané tak, že bych to vyloženě plánovala," řekla Super.cz.

Protože jsme se potkali na párty, kde se to dámami s vylepšeným poprsím jen hemžilo, zajímalo nás, zda i Jana po kojení nebude o nějaké úpravě uvažovat. "Zatím je na prvním místě dcera a uvidíme za pár měsíců, jaká bude situace," smála se.

Kromě vyvinutějšího hrudníku je Jana snad ještě štíhlejší než před otěhotněním, její figuru těhotenství nijak negativně nepoznamenalo. "Mám v podstatě stejné proporce, jaké jsem měla předtím. Myslím, že je to tím, že jsem chodila hodně sportovat, na kolo a hlavně plavat, a díky tomu zůstala postava celkem zpevněná i v průběhu těhotenství," radí Doleželová.

"Žádné diety jsem nedržela ani nedržím, a ani si to nedokážu představit, protože v době kojení mám pořád strašně velký hlad," dodala Jana, která stále pracuje, i když jen z domova. "Když malá spí, vyřizuji maily, můžu si to rozložit podle potřeby. Přijdu aspoň na jiné myšlenky a připadám si užitečná i jinak než jako maminka," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám