Hlavní obsah
Článek

Už odmala je velký bavič, jeho sklony ke komediantství se začaly projevovat již od školky. Kdybyste se ale Jana Ciny (36) zeptali na jeho vysněné povolání v jeho pěti letech, rozhodně by nezabrousil do vod šoubyznysu.

„Chtěl jsem být tehdy popelářem,“ popisuje jeden z nejčastějších klukovských snů. Kdyby se pak v dospělosti nestal profesionálním hercem, mohla se jeho budoucnost také ubírat jinam. „Žil bych z tantiém a chodil bych za kulturou,“ vysnil si.

Naštěstí (pro nás) se tak nestalo, a tak jeho um mohli diváci obdivovat nejen nedávno ve Tváři, ale nyní také na Stream.cz. Objevuje se tu totiž v seriálu Kafe a cigárko. A je to už podruhé, kdy se na této internetové televizi objevil. Loni hrál v seriálu Semestr.

Tentokrát ale dostal speciální roli. „Nikdy předtím jsem nehrál sám sebe. Je to hrozně divný a nevěděl jsem, jak se to dělá. Výhodou pro mě bylo to, že s Maruškou Doležalovou (37), která v seriálu nejen hraje, ale scénář byl tvořen na základě jejích článků, se známe už od patnácti let. Byli jsme spolužáci na konzervatoři, také jsme spolu měli kapelu a později jsme společně hráli v různých představeních. Jdeme prostě společnou cestou a jsem rád, že si mě vybrala i do tohoto seriálu. Vědomě jsem se tedy na tuto roli vůbec nepřipravoval a čekal, co přijde. Jak to dopadlo, musí posoudit diváci sami,“ dodává usměvavý sympaťák Cina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám