Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Doležalová (37) ukázala, že by se klidně mohla živit jako modelka. Její nové snímky, které vytvořila se svým kadeřníkem, jsou toho důkazem. Fotky vznikaly v Londýně.

"Byl to úžasný výlet, cítila jsem se jako opravdová modelka. A to i v tom negativním slova smyslu. Byl tam s námi Marek a ten si celé dny užíval Londýn, kdežto já vstala za tmy, šla se nechat učesat, do tmy jsme fotili a pak jsem padla do postele. Potvrdila jsem si, že je to strašně náročné povolání," vzpomíná na focení oblíbená zrzka.

Z Londýna toho tak moc vidět nestihla. "Odpustila jsem si Westminsterský palác, Národní galerii, nábřeží Temže....ale abych nelhala, alespoň na Piccadilly jsem se podívala. To proto, že jsme tam fotili," říká s úsměvem Marie Doležalová.

A proč si kadeřník vybral pro focení právě Marii? "Mám ji hrozně rád. Je to skvělý člověk a její vlasy? O tom ani nemluvím, miluji je," vysvětluje Honza Kořínek. I pro herečku byla spolupráce vlastně splněné přání. "Už asi před čtyřmi lety mě Honza česal na jedno focení a tehdy mě nadchla jak jeho práce s mými vlasy, tak jeho povaha, to, jak je pracovitý a milý. Tajně jsem si přála, abychom se ještě někdy potkali," prozradila Marie.

Herečka má za sebou úspěšný rok, vydala audioknihu Kafe a cigárko, natáčela a vůbec nepolevuje. Chystá totiž svůj další projekt. "17. února se uskuteční v La Fabrice moje další Šansoniéra, zazpívají tam Honza Cina, Zdeněk Piškula, Anička Polívková, Iva Pazderková, Aneta Krejčíková, Václav Neužil, Marek Taclík v duetu s Lukášem Pavláskem....už se moc těším," uzavřela Marie Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám