Hlavní obsah
Článek

Herečka a vítězka loňské řady taneční soutěže Stardance Marie Doležalová (37) dobyla Londýn. A překvapivě jako modelka. V ulicích Londýna fotila novou vlasovou kolekci. "Bylo to náročné, ale s odstupem času můžu říci, že jsem si to focení vlastně užila a už teď se těším na fotky, které v Londýně vznikly," říká oblíbená zrzka.

Maruška je přírodní zrzkou a z jejích dlouhých vlasů se dají dělat všemožné účesy. "Společně s kadeřníkem Honzou Kořínkem chystáme nějaké novinky, ale zatím nemůžu prozrazovat podrobnosti. Ale pracovní výlet jsme plánovali už od léta. Docela dlouho jsme totiž hledali termín, abych mohla odletět na čtyři dny," popisuje Marie.

Samotnému focení předcházely i přípravy tady v Česku. "Asi nejhorší bylo, když jsem musela během hodiny a půl vyzkoušet asi šedesát modelů. Nakonec jsme s sebou do Londýna vezli asi 40 různých outfitů," prozrazuje Doležalová.

Do zahraničí Marii doprovodil i její přítel Marek Zelinka. "Moc času jsme tam na sebe neměli, ale vždy večer jsme se na chvíli utrhli a užívali krás města," říká oblíbená herečka, která je už rok po boku tanečníka ze StarDance opravdu šťastná. "Je nám spolu krásně, jsem moc spokojená a šťastná. Užívám si to," uzavřela Marie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám