Hlavní obsah
Článek

Mariana Prachařová (29) si vystřelila ze svého bratra Jakuba Prachaře (40). Už měla po krk toho, jak si z ní brácha během natáčení show Česko Slovensko má talent neustále utahuje, a tak se rozhodla ušít na něj boudu.

Před kolegy z něj chtěla veřejně udělat mamánka. Stačilo se jen domluvit s maminkou Danou Batulkovou (66), že Jakubovi během natáčení zavolá. Mariana pak hovor dala na hlasitý odposlech a show mohla začít. „Mně si máma furt stěžuje, že se ti nemůže dovolat, mám ji tu teď na telefonu, tak já ti ji předám,“ prohlásila před všemi Mariana.

A Batulková hned spustila: „Kubíčku, ahoj, tady maminka, já volám jak se máš, slíbil si, že mi zavoláš každý večer a nic, tak já jenom, jak se máte na tom Slovensku, prej tam máte strašný horko, tak hodně pij, (natáčelo se v létě, pozn.), a až skončíte, tak mi zavolej, já budu čekat, tak pusinku posílám a papa,“ zaznělo před všemi kolegy. Prachař se nezmohl na slovo, ale situaci ustál s grácií a ještě si z maminky dělal legraci.

„Se mnou řeší všechno, už pošestý s ní vybírám, jaký si má koupit povlečení a já jí říkám, kup si jaký chceš, vždyť já tam s tebou nespím v tý postel,“ smál se Prachař. Na scénku se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám