Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V období koronavirové pandemie musela Mariana Prachařová (30) tak trošku nedobrovolně žít se svým bratrem Jakubem Prachařem (40) pod jednou střechou. Sourozenci spolu nyní dokonce fungují i v pracovní rovině.

Herečka, zpěvačka a influencerka dostala pracovní příležitost v televizní show Česko Slovensko má talent, kde Jakub působí jako porotce. Mariana zde natáčí videa ze zákulisí. „Dělala jsem vlogy ze zákulisí soutěže Česko Slovensko má talent,“ prozradila nám Mariana.

Během práce na novém projektu se sourozenci ale neměli příliš šanci setkávat. „On pracoval od rána do večera, já jsem zase poletovala v zákulisí. Nebyl čas na to, abychom se viděli. Během jednoho volného dne jsme spolu vyrazili na výlet,“ prozrazuje sympatická blondýnka.

Pro Marianu bylo inspirativní vidět Jakuba při práci. „Říkala jsem mu, že ho obdivuji. Nedokázala bych být stále vtipná a pohotová při hodnocení vystoupení. Klobouk dolů sedět tam tolik hodin a mít stále co říct,“ říká Mariana Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám